FAQ

Analoge TV

Hoe weet ik of mijn toestel betroffen is door de stopzetting?

Sommige analoge DVD-recorders kunnen betroffen zijn door de stopzetting.

Je kunt makkelijk ontdekken of je toestel de GUIDE Plus+ gebruikt door de ‘Electronic Program Guide’ te starten via de Guide-knop op de afstandsbediening.

Als je het GUIDE Plus+-logo in je ‘Electronic Program Guide’ kunt zien, is je toestel mogelijk betroffen door de stopzetting.

Ik heb nog altijd een analoge verbinding en ontdek nu dat de Gids niet langer programma-informatie heeft. Wat kan ik doen?

De Guide Plus+-service is stopgezet waardoor je Gids geen informatie over programmaschema’s meer ontvangt. Daar kunnen we helaas niets aan doen. Systematisch worden alle analoge diensten vervangen door digitale.

Normaalgezien zou ik de programma’s die ik wil opnemen instellen via de Gids. Hoe kan ik het best programma’s opnemen nadat de service stopgezet is?

Probeer het programmaschema ergens anders te vinden en stel de timer manueel in door datum, startuur, kanaal en duur van het programma in te geven. Als je recorder ‘ShowView’ heeft en je vindt een programmagids met de ‘ShowView’-codes, kun je die gebruiken om de timer in te stellen. Raadpleeg bij twijfel de gebruikershandleiding.